Vergunningen

Heeft u plannen om te gaan bouwen, inbreiden of uitbreiden en heeft u hulp nodig bij de aanvraag van uw vergunning? Voorheen waren dat aparte processen voor bijvoorbeeld de milieuvergunning, de bouwvergunning, een wijziging bestemmingsplan of een sloopvergunning. Nu gaan al die vergunningaanvragen samen in een omgevingsvergunning. Zeker bij grote projecten spelen vaak veel belangen, waardoor het essentieel is om die vergunning te verkrijgen.

Wij helpen u graag. Wij adviseren u over welke vergunningen u nodig heeft voor uw project en zorgen voor de juiste documentatie. Hoe beter en vollediger immers de aanvraag, hoe sneller het proces en hoe sneller u kunt gaan bouwen.

Ondersteuning vanaf stap 1

Wij zijn onderdeel van bouwgroep Oskam – Bunnik en hebben daarmee de expertise in huis over woningbouw én utiliteitsbouw. Naast de vergunningaanvraag ondersteunen wij u graag vanaf stap één bij uw nieuwbouw- of herontwikkelingsproject. Van het maken van de eerste schets tot de oplevering van een compleet plan. En wilt u dan vervolgens ook de bouw aan ons overlaten, dan pakken wij uiteraard ook dat graag op!

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT