Uitbreiding

Bij projectontwikkeling zijn wij zowel actief bij uitbreidingsprojecten als inbreidingsprojecten. Bij uitbreiding is respect voor de omgeving van cruciaal belang. We stemmen de nieuwbouw altijd architectonisch af op de gebouwen er omheen. Zo bewijzen we niet alleen de toekomstige bewoners en gebruikers van de locatie een dienst, maar ook de omgeving en de gemeente.

We zijn onderdeel van bouwgroep Oskam – Bunnik en hebben daarmee de expertise in huis over woningbouw én utiliteitsbouw. Wij ondersteunen u graag vanaf stap één bij uw nieuwbouw- of herontwikkelingsproject. Van het maken van de eerste schets, tot het complete en plan en daarna ook de bouw, met desgewenst een turn-key oplevering.

Verleden, heden en toekomst

Onze projecten komen tot stand op eigen initiatief of op uitnodiging. Professionaliteit en creativiteit staan in onze werkwijze voorop. We kijken naar het complete plaatje. Het gebouw, de omgeving, het verleden, heden en toekomst. En uiteraard ligt de focus in het plan al op energiezuinig en duurzaam bouwen.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT