Over De Regulier Projectontwikkeling

Staat u voor een complex binnenstedelijk vraagstuk? Zoekt u bijvoorbeeld een nieuwe bestemming voor oude bedrijfspanden, een school of leegstaande kantoren? Hoe complexer de opgave, hoe enthousiaster wij worden. Wij maken zelfstandig of in samenwerking met participerende partners plannen en voeren die snel en efficiënt uit. Daarbij stellen we de hoogste bouwkundige eisen aan het gebouw, maar kijken we ook of het past in de omgeving. Een project is bij ons dus altijd het bouwobject én zijn context.

We zijn onderdeel van bouwgroep Oskam – Bunnik en beschikken daarmee voor elke opgave over breed inzetbare kennis en expertise.

Een plan op maat

Woningen, winkels, kantoren of bedrijfsgebouwen nieuw bouwen of herontwikkelen? Wij hebben door het hele land projecten om een gebied of bestaand gebouw nieuw aanzien of een nieuwe bestemming te geven.

Onze projecten komen tot stand op eigen initiatief of op uitnodiging. Schakelt u ons in, dan ontwikkelen wij in samenwerking met een architect en bouwkundige een plan op maat. Professionaliteit en creativiteit staan daarbij voorop. We kijken naar het complete plaatje. Het gebouw, de omgeving, het verleden, heden en toekomst. En uiteraard ligt de focus in het plan al op energiezuinig en duurzaam bouwen.

Brede expertise

We zijn onderdeel van bouwgroep Oskam – Bunnik en hebben daarmee de expertise in huis over woningbouw én utiliteitsbouw. Vanaf stap één ondersteunen wij u bij uw nieuwbouw- of herontwikkelingsproject. Van het maken van de eerste schets tot de oplevering van een compleet plan, inclusief de vergunningaanvragen. En wilt u dan vervolgens ook de bouw aan ons overlaten, dan pakken wij uiteraard ook dat graag op!

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT