Projectontwikkeling

Bij projectontwikkeling gaat het altijd om het object en zijn context. Wij stellen dan ook de hoogste bouwkundige eisen aan het object én we kijken of het past in de omgeving. Projectontwikkeling is ook teamwork. De invloed van iedere betrokken partij is onmisbaar. We werken in kleine groepen die ervoor zorgen dat het project continu goed op koers blijft.

Omdat we onderdeel zijn van bouwgroep Oskam – Bunnik kunnen wij een nieuwbouwproject of herontwikkelingslocatie vanaf de eerste stap uitvoeren, in de woningbouw én utiliteitsbouw. Zelfstandig of in samenwerking met participerende partners maken we de plannen en voeren die snel en efficiënt uit.

Een plan op maat

Staat u voor een complex binnenstedelijk vraagstuk? Zoekt u bijvoorbeeld een nieuwe bestemming voor oude bedrijfspanden, een school of leegstaande kantoren? Hoe complexer de opgave, hoe enthousiaster wij worden!

Schakelt u ons in, dan ontwikkelen wij in samenwerking met een architect en bouwkundige een plan op maat. Professionaliteit en creativiteit staan daarbij voorop. We kijken naar het complete plaatje. Het gebouw, de omgeving, het verleden, heden en toekomst. En uiteraard ligt de focus in het plan al op energiezuinig en duurzaam bouwen.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT